Добре дошли в сайта на НСС

Скъпи колеги,

Добре дошли в сайта на Националния съвет по саморегулация!

Поздравления за всички, които получиха обществено доверие да работят за Националния етичен съвет. Пожелавам на всички да работим по съвест и убеждения, за да направим така, че рeкламата и търговсkите комуникации в България да бъдат не само законосъобразни, но и правдиви, незаблуждаващи и етични в защита на потребителя, лоялната конкуренция и цялото общество.

За мен ще бъде чест да работя с професионалисти като вас и нямам никакви съмнения, че саморегулацията в рекламата в България ще успее!.

С уважение,

Ели Герганова

Председател на УС на НСС

Контакт с НСС

  • ул."Сан Стефано" № 14, вх.Б, ет.3 - (БAKA), София 1504
  • +359 0886 695 616
  • office@nss-bg.org

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове