P&G станаха член на НСС

Днес “Проктър и Гембъл” е един от лидерите в бранша си, като предлага на пазара повече от 300 вида продукти на над 5 милиарда потребители в 140 страни. Централа на P&G за Балканите се намира в Букурещ, откъдето “Проктър и Гембъл” ръководи бизнеса си в седем страни: Румъния, България, Република Молдова, Югославия, Босна и Херцеговина, Албания, Република Македония (FYROM). В България фирмата присъства от 1994 г. 

С присъединяването си към НСС, “Проктър и Гембъл” с богатия си международен опит, ще подкрепи процеса на саморегулация в рекламата и търговската комуникация в катергориите “Перилни и почистващи препарати”, “Грижи за бебето”, “Грижи за жената”, “Хартиени хигиенни продукти”, “Грижи за красотата”, “Грижи за здравето”, “Храни и напитки”. Основни марки на фирмата в тези категории са Tide, Ace, Ariel, Bonux, Lenor , Crest, Blend-a-Med, Camay, Head and Shoulders, Pantene, Wash and Go, Tampax, Always, Pampers,  Pringles, Olay, Folgers, Jif, Cover Girl, Downy, Dawn, Bounty, Charmin и др.

http://www.pgbalkans.com/bu/default.asp

Контакт с НСС

  • ул."Сан Стефано" № 14, вх.Б, ет.3 - (БAKA), София 1504
  • +359 0886 695 616
  • office@nss-bg.org

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове