Катя Димитрова

Катя Димитрова

Основател и управляващ партньор на комуникационната  група Interpartners - Катя Димитрова е съосновател и управляващ партньор на  Интерпартнерс (www.interpartners.bg): водеща независима комуникационна група с три собствени бранда – Интерпартнерс (креативна и дигитална агенция), ИнтерИмидж (www.interimage.bg)  (корпоративни комуникации и Employer Branding) и наскоро придобитата  Key Experts Group (https://keyexpertsgroup.com/en). Групата работи у нас и на още 8 пазара в региона със собствена партньорска мрежа SEEnthesis (www.seenthesis.com).

През 2022 компанията отбелязва своята 30 годишнина и е единствената българска комуникационна група с толкова дългогодишен пазарен успех.

Катя е комуникатор по душа с мисията да стимулира хората около себе си да правят по малко добро, всеки ден. Вярва в промяната, която се случва от първо лице . Консултант е на редица международни компании и публични институции в сферата на изграждане на работодателска марка и развитие на таланти, нейна лична кауза е да развива млади хора и да ги стимулира да градят кариера в България.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове

ADMIN

500 Something went wrong

		Array
(
    [type] => 32
    [message] => Module 'imagick' already loaded
    [file] => Unknown
    [line] => 0
)