Десислава Димова

Десислава Димова

 

Десислава Димова е консултант на свободна практика в областта на маркетинга.

Първите 4 години от своята кариера работи в рекламна агенция McCann Erickson, а следващите 7 градира като Директор Реклама на Първа инвестиционна банка и Директор Маркетинг и нови продукти в ОББ.

След 2010 г. се специализира в областта на маркетинга и ритейла като консултант.

В периода 2018-2019 за кратко се завръща в корпоративния свят на длъжност Изпълнителен директор на рекламна агенция Ню Момент София.

 

Десислава е магистър по социология от СУ “Св. Климент Охридски” , профилирана в изучаване на масовите социални явления. От 2017г. е и Магистър по General Phycology към СУ.  

 

От 2010 г. е един от първите автори на блога www.momichetataotgrada.com

 

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове