Николай Блажев

Николай Блажев

Николай Блажев е мениджър „Продажби“ в „БТВ Медиа Груп“ ЕАД от 2017 г. Завършил е „Международни икономически отношения“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС) и „Финансов мениджмънт в Стопанска академия "Димитър А. Ценов".

Николай е специалист в сферата на управление на продажбите и маркетинга, с над десет години професионален опит в телекомуникационната индустрия. През последните шест години работи в медийната индустрия, като освен фокуса към стратегически контрагенти,  добива опит в приложението и спазването на медийната регулаторна и законова рамка.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове