Елена Велкова

Елена Велкова

Елена Велкова има стаж като юрист в медийния сектор от 2006 г, когато оглавява правния отдел на Диема, а в последствие и на Нова Телевизия. Елена има магистърска степен по Право от СУ "Св. Климент Охридски". През първите години от своята кариера тя развива опита си в множество сектори на правото като част от юридическия екип на "Делойт България" ЕООД. Към настоящия момент Елена работи основно в областта на медийната регулация и бизнес като участва в редица проекти свързани с установяване на европейски стандарти в законодателното уреждане на проблемите на телевизионното съдържание и разпространение.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове