Десислава Олованова

Десислава Олованова

Десислава Олованова е Изпълнителен Директор на агенция reforma. Работи в сферата на рекламата и ПР-а от 15 години и има натрупан опит за управление на процеси във всички области на комуникацията - реклама, ПР, медия планиране и купуване, стратегическо планиране, рекламен мениджмънт. Опитът й в рекламата започва през 1998 година в рекламна агенция Маккан Ериксон. През 2005 година основава ПР агенцията "ОТ-ДО Консулт", на която е управител до 2012 година. През годините на нейното управление ПР агенцията "ОТ-ДО Консулт" става една от водещите в бранша и печели много клиенти и награди. За 2012 година е една от най-награждаваните ПР агенции в България и печели престижните ПР Приз 2012 и Злато на Bright Awards 2012 година в катергория Кампания на годината. От 2009 година до днес Десислава е Изпълнителен Директор на рекламна агенция reforma. През този период reforma успява да се наложи като една от значимите агенции на българския пазар, която отстоява с работата си високи етичните и художествени критерии в бранша. reforma e една от най-награждаваните български агенции последните 3 години в България.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове