Анка Костова

Анка Костова

Анка Костова е Директор „PR и спонсорство" на Обединена българска банка. Тя отговаря за публичните комуникации и спонсорските инициативи на банката. Професионалният й опит включва позицията Мениджър „Външни комуникации" в Societe Generale Експресбанк и Акаунт мениджър в PR агенция United Partners. Анка Костова е завършила магистратура пo „Публични комуникации" в СУ. Специализирала е комуникации в Университета Лювен Ла Ньов в Белгия и ТВ и онлайн журналистика в Университета Лил, Франция.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове