Емилиян Арнаудов

Емилиян Арнаудов

Емилиян Арнаудов е магистър по право, завършил Софийския Университет ''Св. Климент Охридски'', адвокат от Софийска Адвокатска Колегия и управляващ съдружник в Адвокатска кантора ''Попов и Партньори'', където работи от 2003 година. През 2003 година е председател на Факултетния студентски съвет на Юридическия факултет и член на Общото събрание на Софийския Университет. С богат юридически опит и практика в областта на правото на защита на конкуренцията, придобивания и сливания, арбитражни производства, авторско право, телекомуникационно право, уредбата на търговското представителство, както и административно право и регулации. В периода 2011-2013 - член на Етичната комисия на НСС.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове