Христо Климентов

Христо Климентов

Христо Климентов завършва специалност „Информационна и управляваща техника” в Технически Университет-София и специалност „Масови комуникации” Нов Български Университет. През 2002 година започва работа в една от първите частни информационни агенции – Фокус. Там поетапно преминава през длъжностите началник отдел: Архив, Клипинг и Радиопрослушване като напуска агенцията на длъжност началник звено Информация, участва в създаването на ПР агенции F-Strategy и неправителствената организация Europont. През 2008 година напуска всички изброени организации и създава със своя колега и приятел Пейо Георгиев първия публичен интернет регистър на PR специалистите в България, както и информационния сайт за PR, маркетинг, реклама и медии PRKernel.com. През 2010 година започва съвместна дейност със собственика на Агенция КРОСС и участва в създаването и менажирането на клипинг агенцията Crossdisplay, а в последствие и на Агенция КРОСС.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове