Анна Танова

Анна Танова

Анна Танова е висококвалифициран юрист, със солиден опит в областта на интелектуалната собственост и медийната регулация. Завършила е Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”, специалност „Право”, през 2005 г. Специализирала е Конкурентно право на ЕС и Авторско право на Великобритания, САЩ и ЕС в King's College London. Анна Горанова се присъединява към bTV през 2006 г. на позицията юрисконсулт. От декември 2010 г. до февруари 2014 г. заема позицията директор „Правен отдел” на bTV Media Group. Към настоящия момент е изпълнителен директор на Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори – АБРО.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове