Александър Гагов

Александър Гагов

Александър Гагов работи в Мобилтел от 2004 г. като последователно заема позиции на Специалист Комуникации, Началник Отдел „Медии”, Началник Отдел „Реклама”, а от 2009 г. е Директор „Маркетинг Комуникации”. Преди това е работил за сп. „Подиум” и рекламна агенция Universal McCann. В момента е директор Client Service в Medias SMV / Starcom MediaVest Group.

Александър е завършил специалност Реклама в Нов Български Университет и е преминал редица курсове за квалификация в Брюксел и Chartered Institute of Marketing, Лондон

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове