Калина Петрова

Калина Петрова е собственик на магазин за органична козметика. Завършва Класическа гимназия и Класическа филология. В периода 2000-2010 г. работи като изпълнителен продуцент, специалист и мениджър в музикалния и рекламен бизнес. Калина Петрова е била управител на New Moment PR България, част от New Moment Group, както и съуправляващ директор на Publicis Dialog България, част от Publicis Group. Има 3-годишно членство в Управителния съвет на БДВО и стратегически опит в сферата на медийния и културен PR. 

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове