Виолета Манолова

Виолета Манолова

Виолета Манолова е завършила право в Софийски университет „Св.Климент Охридски”. Работила е като юрист в  Министерство на промишлеността и Министерство на труда.  Консултант е по приватизационни проекти и приватизационни сделки. Автор е на правни анализи. Практиката й на юрист е свързана с Търговско и корпоративно право,  Облигационно право, Вещно право, Административно право, Данъчно право, Право на потребителите. Понастоящем е адвокат в Софийска адвокатска колегия.  

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове