Теодора Цветкова

Теодора Цветкова

Теодора Цветкова е директор „Маркетинг и връзки с обществеността“ на bTV Media Group от март 2017 г. Тя управлява маркетинг и комуникационните стратегии, с отговорност за резултатите на медиите и ключовите проекти на компанията. Присъединява се към екипа на медийната група в края на 2016 година. Теодора Цветкова има 12-годишен опит в управлението и стратегическото планиране на интегрирани маркетингови проекти и екипи, разработване на нови продукти в множество индустрии и успешното им въвеждане на различни международни пазари. Преди да се присъедини към bTV Media Group тя придобива опит в централата на Philip Morris International в Лозана, (Швейцария) и Рим (Италия), както и докато ръководи маркетинг и комуникационните стратегии на Bacardi Limited и портфолио от клиенти на Euro RSCG в България.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове