Силвия Митева-Кавалска

Силвия Митева-Кавалска

Силвия Кавалска е Мениджър Правни и Регулаторни въпроси в „Загорка“ АД.

Магистър по Право с повече от 11 години стаж като юрисконсулт и адвокат от Софийската адвокатска колегия, с опит в защитата на правото на интелектуалната собственост, обществените поръчки, конкурентното право и други.

Като част от екипа на ЗАГОРКА Силвия защитава интересите и репутацията на компанията. Осигурява точното прилагане на закона, корпоративните принципи, процедури и вътрешни правила на ХАЙНЕКЕН, както и на регулаторната рамка на бизнеса спрямо бира и сайдер продуктите. Осъществява връзка с държавни и общински органи, неправителствени организации, асоциации и Европейски институции. Член е на съвета по саморегулация на Съюза на пивоварите в България.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове