София Пенева (Graffiti BBDO)

София Пенева (Graffiti BBDO)

София Пенева е магистър по право от  СУ “ Св. Климент Охридски”. От 1993 работи в рекламна агенция Graffiti BBDO, където последователно заема позициите на Акаунт директор, Директор Отдел работа с клиенти, Зам.изпълнителен директор и от 1995 г. е Изпълнителен директор на агенцията.

София е Заместник председател и член на Управителния Съвет на Асоциация на рекламните агенции ( АРА), Председател на Медийната комисия и на Етичната комисия към АРА. Член на борда на директорите на Комитет на потребителите на пийпълметрични данни.

КАК ДА ПОДАДЕТЕ ЖАЛБА

Всяко лице може да подаде жалба в НСС. За нас е задължение и отговорност да вземем бързо и безпристрастно отношение към вашия сигнал.
Националния съвет за саморегулация (НСС) можете да подадете два вида жалби за нарушение на:
1. Етичния кодекс - по отношение на съдържанието (подвеждане, обида, неподходяща за деца и пр.) на рекламите и другите форми на търговска комуникация или
2. Правилата за онлайн поведенческа реклама - по отношение на насочена към конкретен потребител онлайн поведенческа реклама. Що е то онлайн поведенческа реклама (ОВА) и какво да направите преди да подадете жалба, можете да научите тук.
Жалбата е молба, която посочва доказателство за нарушение или повдига въпрос за възможно нарушение, което изисква по-нататъшно проучване.

Прочети повече

Подаване на Жалба

Никога не е било по-лесно да защитите себе си и обществото от вредно съдържание в рекламите.
Ще ви отнеме няколко минути и няма да ви струва нищо.

Подай Жалба

Редовни Членове