Катя Димитрова

Основател и управляващ партньор на комуникационната група Interpartners – Катя Димитрова е съосновател и управляващ партньор на Интерпартнерс (www.interpartners.bg): водеща независима комуникационна група с три собствени бранда – Интерпартнерс (креативна и дигитална агенция), ИнтерИмидж (www.interimage.bg) (корпоративни комуникации и Employer Branding) и наскоро придобитата Key Experts Group (https://keyexpertsgroup.com/en). Групата работи у нас и на още 8 пазара в региона със собствена партньорска мрежа SEEnthesis (www.seenthesis.com).

През 2022 компанията отбелязва своята 30 годишнина и е единствената българска комуникационна група с толкова дългогодишен пазарен успех.

Катя е комуникатор по душа с мисията да стимулира хората около себе си да правят по малко добро, всеки ден. Вярва в промяната, която се случва от първо лице . Консултант е на редица международни компании и публични институции в сферата на изграждане на работодателска марка и развитие на таланти, нейна лична кауза е да развива млади хора и да ги стимулира да градят кариера в България.